פאי דובדבנים פיסטוק קל להכנה

מתכון לפאי דובדבנים קל להכנה, עם בסיס פיסטוקי וקרם קצפת יוגורט מושלם. חובה להכין כל עוד עונת הדובדבנים כאן

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתחתית פיסטוקים:
120 גרם ביסקוויטים (כ-16 יחידות)
150 גרם פיסטוקים טבעיים טחונים (קצת יותר מחצי כוס)
2 כפות סוכר
1/4 כפית מלח
לקרם יוגורט קצפת:
1 חבילת שמנת מתוקה להקצפה
250 גרם יוגורט יווני 5% ומעלה (מיכל + 3/4 מיכל)
2 כפיות תמצית וניל
1/4 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
אופן הכנה
לתחתית:
1 מחממים תנור ל 180מעלות
2 מערבבים את כל החומרים עד שמקבלים תערובת שמרגשיה כמו חול רטוב
3 משמנים תבנית פאי (24 ס"מ) היטב ומניחים את התערובת על התבנית. מהדקים בעזרת כוס כך שהתבנית מתהדקת היטב גם בשולי התבנית.
4 מכניסים לתנור ל 10-13 דקות או עד שהשוליים מזהיבים. מצננים לחלוטין בצד.
לקרם:
1 מקציפים את השמנת המתוקה עד שהיא הופכת לקצפת יציבה ומניחים במקרר
2 מקציפים ידנית את שאר החומרים עד שהסוכר נמס לחלוטין
3 בהדרגה מקפלים את היגורט לתוך הקצפת, כל פעם 3 כפות בערך
4 יוצקים את הקרם על התחתית המוכנה שלנו ומכניסים למקרר לשעתיים-שלוש להתייצבות
5 מוציאים מהמקרר ומניחים מלמעלה את הדובדבנים באיזה אופן שרוצים
6 אפשר לפני ההגשה לזלף 1-2 כפיות דבש מלמעלה (לא חובה) ולהגיש

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות