עוגת גבינה כשרה לפסח מ 3 מרכיבים

מתכון לעוגת גבינה כשרה לפסח, ללא גלוטן, שיוצאת רכה, עסיסית שאי אפשר להפסיק לאכול. 3 רכיבים בלבד (ואבקת סוכר לקישוט)

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
80 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 ביצים L מופרדות
250 גרם מסקרפונה
200 גרם שוקולד לבן
אבקת סוכר לקישוט
אופן הכנה
לתבנית בגודל 22 מתפרקת
1 מחממים תנור ל 160 מעלות ומשמנים תבנית
2 עוטפים את התבנית מבחוץ בנייר כסף (שלא תברח לנו הבלילה)
3 ממיסים את השוקולד הלבן בבן מארי או במיקרוגל בפולסים קצרים
4 מקציפים במיקסר את החלבונים לקצף יציב וחלק
5 בקערה נפרדת מערבבים שוקולד לבן עם מסקרפונה וחלמונים עד לקבלת עיסה חלקה ואחידה
6 מוסיפים שליש מהחלבונים לתערובת החלמונים ובתנועות קיפול מערבבים, מוסיפים עוד שליש ומקפלים ואת השארית ומקפלים
7 מעבירים את הבלילה לתבנית שהכנו מראש, מכניסים אותה לתבנית גדולה יותר מלאה במים (אמבט מים יגרום לעוגה להיות עסיסית יותר)
8 מכניסים לתנור ואופים 40-45 דקות או עד שהעוגה מקבלת מעטה זהוב, אך עדיין מעט רוטטת במרכז אבל יציבה. מכבים את התנור ומשאירים אותה בפנים ל-15 דקות נוספות
9 לפני ההגשה מפזרים אבקת אפייה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      שאלה

       שלום וברכה וחג שמח
      האם ניתן להחליף את המסקרפונה בגבינת שמנת?
      תודה רבה

       שלום וברכה וחג שמח האם ניתן להחליף את המסקרפונה בגבינת שמנת? תודה רבה
      תירנית says:
      • בהחלט

        בהחלט
        rotem says: