מקלות גבינה ופיצוחים של קרן אגם מתוך טוק טוק

גל זהבי, הפודי הכי חסר מעצורים, נכנס לבתים ולמטבחים של כוכבי ערוץ האוכל בתוכנית חדשה בטיקטוק! והפעם גל נכנס לבית של קרן אגם והם מכינים מקלות גבינה ופיצוחים מבצק עלים

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילה מופשרת של בצק עלים / פילאס
300 גר׳ גבינה קשה מסוג קשקבל/פרמז/ן/צ׳דר
כוס וחצי תערובת גרעיני דלעת, גרעיני חמניה,שומשום ופרג
2/1 כפית מלח גס
אופן הכנה
1 על משטח נח לעבודה מפזרים מחצית מתערובת הגבינות ומחצית מהגרעינים, ומפזרים מעט מלח גס
2 מניחים את בצק העלים על הגבינה והגרעינים המפוזרים, ובעזרת מערות מרדדים את הבצק
3 בשלב הרידוד כל מה שמתחת לבצק אמור להיטמע בו.
4 מזיזים את הבצק הצידה ושוב מפזרים על המשטח מתערובת הגבינות פיצוחים שלנו.
5 מניחים עכשיו את הבצק על צידו השני, זה שהיה קודם כלפי מעלה, ושוב מרדדים
6 מחממים תנור 200 מעלות ומרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה
7 פורסים את הבצק לרוחב )כלומר את החלק הקצר יותר שלו( לרצועות בעובי 2 ס״מ
8 מגלגלים כל רצועה לצורת בורג, מניחים בתבנית במרווחים של 2-1 ס״מ ואופים את המקלות כ 20-15 דק׳ עד להשחמה.
9 מגישים חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות