רביולי גבינות ברוטב שמנת פטריות

מתכון קל להכנה, מתאים לכל ימות השנה וגם לשבועות – חג הגבינות הגדול!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רביולי גבינה מוכן לבישול
1 שמנת לבישול 32%
קורט מלח
קורט פלפל שחור טחון
קורט אגוז מוסקט
30 גרם חמאה
סלסלת פטריות חתוכות
אופן הכנה
1 מחממים בסיר קטן חמאה על אש בינונית
2 מוסיפים את הפטריות, המלח והפלפל, אגוז מוסקט ומערבבים מדי פעם עד שהחמאה מבעבעת והנוזלים מתאדים מהפטריות
3 בסיר נפרד מביאים מים לרתיחה, מכניסים רביולי ומבשלים לפי הוראות יצרן
4 מוסיפים את השמנת לתערובת החמאה והפטריות ומערבבים מספר דקות, מסירים מהאש
5 מסננים את הרביולי ומערבבים בסיר הרוטב ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: