לביבות כרובית וגבינות: ארוחת הערב החדשה שלכם
קצת יותר בריא: מתכון עשיר בטעמים המשלב כרובית ומגוון גבינות בליווי מטבל פלפלים, עגבניות וגבינה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כרובית מפורקת לפרחים
מעט שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם
100 גרם גבינת אולד אמסטרדם מגוררת
100 גרם גבינת גורגונזולה/ בלו סטילטון מפוררת
מרכיבים להגשה
1 גביע שמנת חמוצה/יוגורט
2 כפות מטבל פלפלים צלויים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל – 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
2 מסדרים פרחי כרובית בתבנית, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
3 אופים 30 דקות להזהבה ומצננים.
4 מועכים את הכרובית במזלג ומערבבים עם ביצים, פירורי לחם וגבינות. מעצבים לביבות בקוטר 5 ס”מ.
5 מחממים מעט שמן במחבת עם ציפוי מונע הידבקות ומטגנים את הלביבות במחזורים כ – 3 דקות מכל צד להזהבה.
6 מוציאים לנייר סופג ומצננים מעט.
7 מערבבים יוגורט עם מטבל פלפלים ומגישים לצד הלביבות.