גאלט גבינות ועגבניות שרי

בצק פאי (מזכיר פיצה) עם גבינת סנט מור, קשקבל ועגבניות

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים לפאי בקוטר 20-22 ס"מ:
1/2 בצק פריך מלוח מוכן, מופשר לפי הוראות היצרן
160 גרם (1 חבילה) גבינת סנט מור
200 גרם (1 חבילה) גבינת קשקבל
14 עגבניות שרי צבעוניות, חצויות
שמן זית לשימון
1/4 כפית מלח
1/8 כפית פלפל שחור גרוס
1 ביצה, טרופה להברשה
עלי בזיליקום טריים להגשה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 פותחים את הבצק על גבי משטח העבודה, מרדדים מעט וקורצים עיגול בקוטר כ-25 ס"מ.
3 מערבבים בקערה את שני סוגי הגבינות.
4 מורחים את תערובת הגבינות במרכז הבצק ומשאירים שוליים נקיים לקיפול.
5 שמים בקערה את העגבניות, בוזקים מעט שמן זית, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים.
6 מניחים את העגבניות מעל תערובת הגבינות ומקפלים את שולי הבצק על המלית.
7 מברישים את שולי הגאלט בביצה.
8 אופים 20-25 דקות, או עד שהבצק מזהיב.
9 מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות