מוס גבינה אישי עם מנגו ופסיפלורה של מיקי שמו

איך מכינים קינוח אישי של מוס גבינה עם מנגו ופסיפלורה? כל שלבי המתכון של מיקי שמו מתוך" מיקי שמו אופה מהלב"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל-12 כוסות אישיות בנפח 50 מ“ל:
1 מנגו פרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ
2 פסיפולרה
למוס גבינה:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מל’)
1 כף אינסטנט פודינג וניל
250 גר’ גבינה לבנה3% (1 גביע)
80 גרם סוכר (1/3 כוס +כף)
לרוטב מנגו פיספלורה:
1 מנגו קלוף
3 יח’ פסיפלורה ללא גלעינים
אופן הכנה
מכינים מוס גבינה:
1 מקציפים שמנת עם פודינג לקצפת יציבה. מערבבים גבינה עם סוכר בקערה נפרדת. מקפלים את הקצפת בעדינות לתערובת הגבינה עד לקבלת מוס חלק ואחיד.
2 מערבבים גבינה עם סוכר בקערה נפרדת. מקפלים את הקצפת בעדינות לתערובת הגבינה עד לקבלת מוס חלק ואחיד
מרכיבים את המנה:
1 מניחים קוביות מנגו עם כפית בתחתית כל כוס, וממלאים במוס כמעט עד למעלה. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
2 מערבבים את הפסיפלורה עם שאריות המנגו שנותרנו ושופכים בעזרת כפית מלמעלה.
מוס גבינה אישי עם מנגו ופסיפלורה של מיקי שמו
מוס גבינה אישי עם מנגו ופסיפלורה של מיקי שמו

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: