פשטידת ברוקולי, כרובית וגבינות

מתכון לפשטידה עם ברוקולי, כרובית מוקרמות בשמנת וצ'דר שמתאימה לארוחת צהריים, ערב או כתוספת

מערכת
21.03.2023
1 דירוגים
1 תגובות
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתבנית 26
200 גרם ברוקולי מבושל
200 גרם כרובית מבושלת
8 ביצים
200 מ"ל שמנת לבישול
125 גרם צ'דר מגוררת (או צהובה)
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
חופן גרם פטרוזיליה, קצוצה
מלח, פלפל לפי הטעם
חמאה לשימון
אופן הכנה
1 מחממים את התנור ל-180C
2 משמנים תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ בחמאה.
3 מסדרים את הירקות המבושלים בתחתית הכלי.
4 טורפים בעזרת מזלג את הביצים והשמנת, מערבבים פנימה גבינה ופטרוזיליה. מתבלים היטב ומוסיפים את אגוז המוסקט המגורר.
5 יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בתנור כ-25-30 דקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      טעים מאוד קל להכנה

       השתמשתי בברוקולי וכרובית מוקפא משקית יצא להיט

       השתמשתי בברוקולי וכרובית מוקפא משקית יצא להיט
      כפיר says: