פשטידת ברוקולי, כרובית וגבינות
מתכון לפשטידה עם ברוקולי, כרובית מוקרמות בשמנת וצ'דר שמתאימה לארוחת צהריים, ערב או כתוספת
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתבנית 26
200 גרם ברוקולי מבושל
200 גרם כרובית מבושלת
8 ביצים
200 מ"ל שמנת לבישול
125 גרם צ'דר מגוררת (או צהובה)
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
חופן גרם פטרוזיליה, קצוצה
מלח, פלפל לפי הטעם
חמאה לשימון
אופן הכנה
1 מחממים את התנור ל-180C
2 משמנים תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ בחמאה.
3 מסדרים את הירקות המבושלים בתחתית הכלי.
4 טורפים בעזרת מזלג את הביצים והשמנת, מערבבים פנימה גבינה ופטרוזיליה. מתבלים היטב ומוסיפים את אגוז המוסקט המגורר.
5 יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בתנור כ-25-30 דקות.
טעים מאוד קל להכנה
השתמשתי בברוקולי וכרובית מוקפא משקית יצא להיט
השתמשתי בברוקולי וכרובית מוקפא משקית יצא להיט
כפיר says: