חריימה אורגינל מעולה וטעים כל כך של ג'קי אזולאי
ג’קי אזולאי עם מתכון לחריימה מעולה שרק מחכה שיעבירו בה ניגוב של חלה – אין כמו החריימה של ג'קי – מתוך ספיישל “ארוחת שישי”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
3 פלפלים ירוקים חריפים
2 כפות רסק עגבניות
8 שיני שום
צרור כוסברה
פלפל מתוק יבש מושרה במים
תבלינים – פפריקה מרוקאית, כמון, כורכום, מלח, פלפל
4 כפות שמן לטיגון
4 דגי ים מפולטים ללא עור
אופן הכנה
1 מטגנים את רצועות הפלפל האדום ומוסיפים את השום והפלפלים החריפים
2 מוסיפים רסק עגבניות, מעט מים, הפלפל היבש והתבלינים.
3 מבשלים כ-20 דק’, ומוסיפים את הכוסברה ואחריה את הדגים.
4 מבשלים מכוסה עוד כרבע שעה, ומגישים עם עוד כוסברה מלמעלה.
עושה את זה מלא וזה פשוט מעדן
תמר says:
לא חריימה
זה ממש לא חריימה זה דג מרוקאי
זה ממש לא חריימה זה דג מרוקאי
בטי says: