נודלס מוקפץ עם עוף קל להכנה

מתכון קל להכנה לצ'או מיין – נודלס מוקפץ ופיקנטי עם עוף קל להכנה. מנה טעימה ואקזוטית, מומלצת לאוהבי המטבח האסייאתי. ניתן גם להחליף את העוף בטופו למנה צמחונית.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

600 גרם פילה עוף
1 כף סויה
פלפל
2 כפיות אבקת אפייה
1 חבילת אטריות ביצים , 250 גרם.
1 פלפל אדום
2 גזרים
1 ברוקולי
2 שיני שום
לרוטב:
2 כפות סויה
חצי לימון
3 כפות סרירצ'ה
1.5 כפות שמן קנולה
3 כפיות סוכר מגורען
לציפוי:
בצל ירוק
סריר'צה או רוטב חמוץ מתוק
אופן הכנה
1 חותכים את העוף לחתיכות קטנות יותר ומשרים עם סויה, פלפל ואבקת אפייה.
2 השאירו בצד בזמן שאתם מכינים את השאר.
3 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד ומניחים בצד.
4 מבשלים את האיטריות, לא עשויות לגמרי, כי הן ימשיכו להתבשל שוב בווק מאוחר יותר.
5 מסננים את האיטריות במים קרים.
6 קוצצים את כל הירקות ומקלפים את השום
7 מחממים ווק עם מעט שמן ומטגנים את העוף.
8 מוציאים את העוף ועכשיו מטגנים את הפלפל, הגזר והברוקולי.
9 מוסיפים את העוף ומטגנים יחד.
10 הופכים את האטריות. מערבבים יחד ונותנים לאטריות להטגן מעט.
11 לאחר מכן מערבבים פנימה את הרוטב.
12 מערבבים יחד וזה מוכן!
13 ניתן להגיש את המנה עם בצל ירוק מעל ומגישים לצד סרירצ'ה או רוטב חמוץ מתוק.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות