סלט סלרי – הכי מרענן שיש!
סלט שהוא must על שולחן החג – גם טעים וגם בריא
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
5 גבעולי סלרי (2 עם העלים ו-3 בלי)
רבע כרוב לבן
חצי כוס אגוזי מלך
חצי כוס חמוציות
3 כפות שמן קנולה
מיץ לימון
רבע כפית מלח
שמינית כפית פלפל שחור
אופן הכנה
1 לקצוץ את הסלרי לחתיכות קטנות ואת הכרוב לרצועות דקות
2 להוסיף את אגוזי המלך והחמוציות, לערבב, לכסות בניילון נצמד ולהניח במקרר עד שמגישים
3 לערבב את השמן, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור, ולצקת על הסלרי והכרוב רק לפני הגשה. לערבב היטב ולהגיש