לביבות כרובית ותפוחי אדמה

עוד לא תשימו אותם על השולחן והם כבר יחטפו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

600 גרם כרובית מפורקת לפרחים
600 גרם תפוחי אדמה אדומים וחתוכים לקוביות
כפית מלח הימלאיה
500 מ"ל מים
1.5 בצל חתוך לקוביות
כף שמן זית
חצי כוס שיבולת שועל
חצי כוס קמח כוסמין
חצי כוס קמח מצות
2 כפיות אבקת אפייה
כף שמן זית
כפית שטוחה אבקת בצל
כפית שטוחה אורגנו מיובש
שלושת רבעי כפית כורכום
חצי כפית בזיליקום מיובש
רבע כפית פלפל שחור
שמינית כפית צ'ילי גרוס
4.5 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 בסיר מכוסה מבשלים על אש גבוהה את הכרובית ותפוחי האדמה (כ- 3 יחידות בינוניות, חשוב להקפיד על כמות תפוחי האדמה) עם המים והמלח עד לריכוך. כשהמים מתאדים לגמרי מועכים אותם במועך תפוח אדמה, מוסיפים את הבצל המטוגן והתבלינים, ומערבבים היטב. מוסיפים את שאר המצרכים ומאחסנים במקרר כשעתיים
2 מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות בתכנית טורבו + חום עליון ותחתון. משמנים תבנית מרופדת בנייר אפייה (1.5 כפות לכל תבנית, סה"כ 3 תבניות), בידיים רטובות יוצרים כדורים, מניחים בתבנית במרווחים בין לביבה ללביבה ומיד הופכים לצידם השני
3 משטחים רק בנגיעה ואופים בתנור החם למשך כ- 20 דקות. הופכים בעדינות וממשיכים לאפות עוד כ- 8 דקות. את הלביבות אופים ב- 3 סבבים, כאשר המסה הנותרת בין לסבב לסבב מאוחסנת במקרר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות