סינייה כרובית קלה להכנה

מתכון מדהים ועסיסי שכולם אוהבים – מנה עסיסית, סופר טעימה, ומזינה

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כרובית לבנה
קורט פלפל שחור גרוס
קורט פלפל שחור גרוס
1 כפית סומאק
1/3 כוס שמן זית
חופן צנוברים קלויים
רבע צרור פטרוזיליה קצוץ
להכנת הטחינה
כוס טחינה גולמית
כוס מים קרים
לימון שלם סחוט
מלח (לפי טעם)
אופן הכנה
1 מפרקים את הכרובית לפרחים ושוטפים היטב
2 משרים ת הכרובית בקערה עם מים, כפית מלח וחצי כוס חומץ ל-30 דק' ושוטפים היטב
3 מעבירים את הכרובית לקערה ומוסיפים מלח, פלפל , סומאק ושמן זית
4 מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה
5 מחממים תנור ל 200 מעלות ומכניסים את הכרובית ל 25 דק’.
6 מוציאים את התבנית מהתנור, מפזרים את הטחינה ומחזירים לתנור לעוד כ 7-8 דק’.
7 מוציאים שוב מהתנור ומפזרים את הפטרוזליה והצנוברים.
8 בתאבון!
להכנת הטחינה
1 מערבבים היטב מים טחינה לימון ומלח עד להיווצרות נוזל סמיך

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות