שניצל כרובית קל להכנה

מתכון לפרוסות כרובית שמטגנים כמו שניצל, קל להכנה, מנה צמחונית עיקרית או מנת צד מושלמת

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כרובית שלמה פרוסה לפרוסות גדולות
1 ביצה טרופה
כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
חצי כוס פנקו
1 כף פפריקה מתוקה
אופן הכנה
1 פורסים כרובית לפרוסות גדולות
2 מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח ומבשלים את הכרובית כ 20 דקות
3 מוציאים את הכרוביות לאבמט קרח ואז למגבת ומייבשים אותן
4 טורפים ביצה בקערה
5 בקערה נפרדת מערבבים קמח ופפריקה, מערבבים בקערה נוספת פנקו ופירורי לחם
6 מרתיחים שמן לטיגון במחבת
7 טובלים את הכרובית בקמח, לאחר מכן בביצה, לאחר מכן בתערובת פירורי הלחם ומניחים (בזהירות! השמן חם) לטיגון במחבת
8 מטגנים מכל צד עד להשחמה ומוציאים לנייר סופג
9 מגישים חם!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות