כרובית אפויה עם מוצרלה
מתכון למנה קלה וממכרת עם כרובית, מוצרלה (עד עכשיו הכל נשמע מעולה) מעט זיתים ושמן זית. מנה מרשימה במינימום התעסקות ומאמץ
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/06/03114919/AdobeStock_36664263.jpg)
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כרובית
2 כדורי מוצרלה גדולים
5 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל
שמן זית
זיתי קלמטה חתוכים גס
אופן הכנה
לתבנתי מרובעת 22 ס"מ
1 מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר ובינתיים מפרידים את הכרובית לפרחים
2 מכניסים את הכרובית למים הרותחים ומבשלים עד לריכוך
3 חותכים את כדורי המוצרלה לחתיכות גדולות, חותכים גם את הזיתים
4 משמנים בשןמ זית תבנית ומפזרים בתחתית מחצית מכמות פירורי הלחם
5 מחממים תנור ל 180 מעלות
6 מסננים את הכרובית המבושלת היטב ומפזרים את פרחי הכרובית על פירורי הלחם בתבנית
7 מפזים את חתיכות המוצרלה והזיתים
8 מפזרים מלח ופלפל ואת שארית פירורי הלחם
9 מכניסים לתנור ל 40 דקות ומגישים חם