כרובית אפויה עם מוצרלה

מתכון למנה קלה וממכרת עם כרובית, מוצרלה (עד עכשיו הכל נשמע מעולה) מעט זיתים ושמן זית. מנה מרשימה במינימום התעסקות ומאמץ

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כרובית
2 כדורי מוצרלה גדולים
5 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל
שמן זית
זיתי קלמטה חתוכים גס
אופן הכנה
לתבנתי מרובעת 22 ס"מ
1 מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר ובינתיים מפרידים את הכרובית לפרחים
2 מכניסים את הכרובית למים הרותחים ומבשלים עד לריכוך
3 חותכים את כדורי המוצרלה לחתיכות גדולות, חותכים גם את הזיתים
4 משמנים בשןמ זית תבנית ומפזרים בתחתית מחצית מכמות פירורי הלחם
5 מחממים תנור ל 180 מעלות
6 מסננים את הכרובית המבושלת היטב ומפזרים את פרחי הכרובית על פירורי הלחם בתבנית
7 מפזים את חתיכות המוצרלה והזיתים
8 מפזרים מלח ופלפל ואת שארית פירורי הלחם
9 מכניסים לתנור ל 40 דקות ומגישים חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות