כרובית על כרובית של אביב משה

מתכון לכרובית בתנור עם קרם כרובית וסלט קטן. מתוך התכנית של אביב משה עושה שבת

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לטחינת כרובית:
2 כרוביות מפורקות לפרחים
1/2 כוס טחינה
1/4 כוס מים קרים
קורט מלח
לסלט עגבניות:
עגבניות שרי מגוונות
2 בצלי שאלוט
1 פטרוזיליה
2 פלפל שיפקה
1/4 צרור עירית
1/4 צרור עלי זעתר/אורגנו טריים
8 צנוניות קטנות
מלח
שמן זית
לימון
2 עגבניות מגי
אופן הכנה
1 מבשלים כרובית עד לריכוך, מסננים ומעבירים חצי מכמות הכרובית למעבד מזון עם שאר חומרי הטחינה וטוחנים עד לקבלת משחה חלקה
2 לסלט: חוצים את העגבניות לחצי, את הצנוניות לרבעים, את הפלפל לטבעות וקוצצים את כל הירוקים, מעבירים לקערה ומתבלים במלח, שמן זית ולימון.
3 מורחים קרם טחינת כרובית על צלחת הגשה, מעל מניחים גבעה יפה של סלט עגבניות, מעל מניחים פרחי כרובית צלויים
4 בוזקים על הכל שמן זית, סוחטים עגבנייה, ומפזרים עלי נענע ועלי זעתר טריים
כרובית וטחינת כרובית
צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות