מרק כרובית מירקות צלויים

מתכון למרק כרובית שאופים בתנור וטוחנים למרקם קרמי ועשיר ומגישים עם קרם קוקוס, פרמזן והכי חשוב בגט לנגב את הצלחת

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 ראש כרובית, קצוץ לפרחים
1/2 פקעת שום
1/4 בצל אדום, קצוץ
3 כפות שמן זית
מלח פלפל
1 1/2 כוסות מרק ירקות (או יותר, תלוי עד כמה רוצים שהמרק יהיה נוזלי)
להגשה: קרם קוקוס
טימין טרי
בגט/לחם
מעט פרמזן
אופן הכנה
1 מניחים על תבנית כרובית ותפוחי אדמה, בצל ושום מפזרים שמן זית ומכניסים לתנור על 200 מעלות למשך 25-30 דקות
2 מוציאים מהתנור ומכניסים לבלנדר את הירקות, מלח ופלפל וטוחנים למרקם חלק
3 מגישים עם 2-3 כפות קרם קוקוס, טימין ופרמזן
4 הכי כיף לאכול עם פרוסות בגט, בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות