קרפצ'יו דג פורל הכי קל להכנה שיש ברוטב ויניגרט

מתכון לקרפצ'יו דג ב-10 דקות עבודה, קל להכנה וכל-כך טעים! של הבלוגרית והמתכונאית בר פיירמן

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

פילה דג פורל לבן
חצי בצל סגול קצוץ דק
אשכולית אדומה מפולטת לחתיכות קטנות
פלפל חריף ירוק חתוך לטבעות דקות
בצל ירוק קצוץ דק
מעט יוגורט יווני
לרוטב וויניגרט:
3/1 כוס שמן זית
3 כפות מיץ תפוזים סחוט
3 כפות מיץ לימון סחוט
כפית חומץ יין לבן\כל חומץ
כפית דבש
חופן של עלי נענע ללא הגבעול
חופן של עלי כוסברה ללא הגבעול
קורט מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 שמים את כל המצרכים לוויניגרט בקערה שמתאימה לבלנדר מוט. טוחנים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת רוטב אחיד
2 מפלטים את הדג לחתיכות שוות וממקמים בין שני ניירות אפייה. דופקים בעזרת ערוך\פטיש שניצלים בעדינות ובאחידות עד שהדג נהיה בעובי מתאים לקרפצ'יו.
3 מורידים בעדינות נייר אפייה אחד כך שכל הדג ישאר על הנייר אפייה השני.
4 מדביקים את נייר האפייה מעל הצלחת. הדג נדבק לצלחת ועכשיו אפשר לשחרר את נייר האפייה שנותר בעדינות כך שהדג נשאר על הצלחת בשלמותו (ראו בסרטון).
5 שופכים מעל הדג את הוויניגרט, ממקמים את כל שאר מרכיבי הקרפצ'יו מעל הדג בצורה אחידה ומגישים.
יפה כמו ציור – קרפצ'יו. צילום: בר פיירמן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות