בראוניז קרמל מלוח

לא נרגעים משיגעון הקרמל המלוח – מתכון לבראוניז ממולא בטופי קרמל נמס ובציפוי קרמל מלוח

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ספריי בישול נון -סטיק , לשימון
12 כפות חמאה ללא מלח , 1 1/2 מקלות, מומס
1 כוס סוכר מגורען( 200 גרם )
½ כוס סוכר חום( 110 גרם )
3 ביצים גדולות
¾ כפית תמצית וניל
½ כוסות קמח לכל מטרה( 190 גרם )
¼ כוס אבקת קקאו לא ממותק( 30 גרם )
1 כפית מלח
½ כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק( 90 גרם )
3 כוסות סוכריות קרמל רך( 985 גרם )
לציפוי קרמל מלוח:
1 ½ כוסות סוכריות קרמל רך( 490 גרם )
¼ כוס שמנת כבדה( 60 מ"ל )
מלח גס
אופן הכנה
1 מחממים את התנור ל180 ומשמנים תבנית אפייה בגודל (20×20 ס"מ) ומרפדים בנייר אפייה
2 מכינים את הבראוניז: בקערה גדולה טורפים יחד את החמאה המומסת, הסוכר והסוכר החום. מוסיפים ביצים ותמצית וניל. מקציפים עד לאיחוד יסודי. מנפים פנימה את הקמח, אבקת הקקאו והמלח ומקפלים להטמעה. מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס
3 יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית האפייה ומורחים לכיסוי התחתית. מסדרים את סוכריות הקרמל בשכבה אחת מעל הבלילה. יוצקים את יתרת הבלילה על סוכריות הקרמל ומורחים לכיסוי
4 אופים במשך 35 דקות או עד שהמרכז מוכן. מוציאים את הבראוניז מהתנור ומצננים
5 מכינים את הציפוי: מערבבים את סוכריות הקרמל והשמנת בקערה חסינת חום ומחממים במיקרוגל במשך דקה במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בין כל אחד עד שהתערובת סמיכה וקטיפתית
6 יוצקים את ציפוי הקרמל על הבראוניז. מניחים להתייצב למשך 10 דקות. מפזרים מלח גס מלמעלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות