ממתק תמרים ופיצוחים של מיקי שמו

ממתק קטן ובריא, שיחזיר לכם את הכוח ושאיר אתכם עם טעם של עוד מתוך "אין כמו בבית" (ספיישל כושר)

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים ל-100 ממתקים:
70 גרם דבש
50 גרם ממרח מרבה חלק
100 גרם (1/2 כוס פחות כף) סוכר דמררה
200 גרם תמרים מגולענים בוואקום
100 גרם (1 כוס) אגוזי מלך
100 גרם (1 כוס) פיסטוקים קלויים
100 גרם (1 כוס) אגוזי לוז קלויים
100 גרם (1 כוס) שקדים קלויים
100 גרם (1 כוס) אגוזי פקאן
מעט אגוז מוסקט טחון
1/2 כפית קינמון טחון
מעט הל טחון
קורט מלח
לציפוי:
140 גרם (1 כוס) שומשום
70 גרם (1/2 כוס) שומשום מלא
אופן הכנה
מכינים את התערובת:
1 מביאים לרתיחה בסיר דבש, ממרח מרבה חלק וסוכר ומוסיפים תמרים. מערבבים לתערובת אחידה ומסירים מהאש.
2 מוסיפים לסיר את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את התערובת למקרר לחצי שעה.
מקררים ומעצבים:
1 מערבבים בצלחת גדולה ושטוחה את שני סוגי השומשום.
2 מחלקים את התערובת ל-4 גלילים בקוטר 4 ס”מ. טובלים כל גליל בשומשום. עוטפים את הגלילים בניילון נצמד ומגלגלים כל גליל בנייר אפיה. מעבירים למקפיא לחצי שעה-שעה. מעבירים למקרר עד להגשה.
פורסים ומגישים
1 פורסים את הגלילים למטבעות בעובי 1/2 ס”מ ומגישים. שומרים במקרר עד 10 ימים. רצוי לשמור כגלילים ולפרוס בהתאם לצורך.
ממתק תמרים ופיצוחים של מיקי שמו
ממתק תמרים ופיצוחים של מיקי שמו | צלמת – נופר בוגנים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות