עוגת יוגורט עם פירות יער של מיקי שמו

מתכון לקינוח מתוק במיוחד עם פירות יער מתוך התכנית "מתוק או מלוח"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/3 כוס + 1 כף שמן קוקס (75 גרם)
100 גרם חמאה רכה
3/4 כוס פחות כף סוכר דמררה (140 גרם)
1 כף דבש (30 גרם)
6 ביצים מידה M
3/4 כוס קמח לבן (105 גרם)
1/4 כוס+ כפית קמח קוסמין (50 גרם)
1 כפית קמח שקדים (10 גרם)
1/2 שקית אבקת אפייה (5 גרם)
100 גרם ריקוטה פרסקה
1/4 גביע יוגורט 3% (50 גרם)
60 גרם פטל אדום קפוא
לרוטב פירות אדומים:
2 כפות דבש (60 גרם)
150 גרם פירות אדומים קפואים
3 כפות מיץ רימונים
לקישוט:
סלסלת פירות אדומים
אופן הכנה
1 מערבלים במיקסר עם בחוש גיטרה את החמאה יחד עם הסוכר במהירות בינונית למשך כ- 5 דקות.
2 מוסיפים את הביצים בהדרגה יחד עם השמן, הדבש, היוגרט וגבינת הריקוטה עד לתערובת אחידה.
3 ממנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את כל היבשים יחד, עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מחממים תנור ל- 170°.
5 מוזגים את התערובת לשקעים עד חצי גובה התבנית
6 מפזרים 50 גרם פטל אדום וממשיכים ביתרת התערובת עד שיא גובה התבנית.
7 אופים כ- 15 דקות
8 הופכים את העוגות על גבי רשת ומצננים
9 מכינים את הרוטב הפירות האדומים: מחממים את הדבש, הפירות האדומים הקפואים יחד עם 3 כפות מיץ רימונים בקלחת עד לקבלת תערובת סמיכה.
10 מעטרים את העוגות ברוטב ומגישים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות