קצ'יו א-פפה – פסטה ברוטב פרמז'ן ופלפל שחור ב-10 דקות

מתכון לפסטה הכי טעימה והכי פשוטה קאצ'ו א-פפה שמשמעותה פסטה עם גבינה ופלפל

זמן הכנה
דרגת קושי
זמן הכנה כולל
כשרות
כמות מספיקה ל
מנות
אופן הכנה
1 מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
2 מסננים את הפסטה, שומרים 2/3 כוס מי פסטה
3 יוצקים את הפסטה בחזרה לסיר או למחבת גדולה ומניחים על אש נמוכה
4 מוסיפים מי פסטה וחמאה ומערבבים יחד עד שהחמאה רק נמסה
5 מוסיפים גבינה מגוררת ופלפל שחור וממשיכים לערבב יחד עד שהגבינה נמסה ונוצר רוטב שמנת
6 מגישים עם פרמז'ן מגורד מלמעלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות