עוגיות חמאה שקדים ממכרות

אם אין ברירה תכינו את העוגיות האלה אבל קחו בחשבון שהן יחוסלו במהירות שיא אז אולי כדאי להכין כמות כפולה

מערכת
02.02.2022
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם חמאה רכה מאוד
קורט מלח
100 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
גרידה מ-1/2 לימון
2 כפות חלב
200 גרם שקדים טחונים
210 גרם (כוס וחצי) קמח
40 גרם (4 כפות) קורנפלור
1 כפית אבקת אפייה
אקסטרה אבקת סוכר לאבק מלמעלה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-165 מעלות
2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד חמאה, מלח, אבקת סוכר, תמצית וניל, גרידת לימון וחלב לתערובת אוורירית מאוד וקרמית
3 מוסיפים שקדים טחונים, קמח, קורנפלור ואבקת אפייה
4 במיקסר במהירות נמוכה מערבבים עד שהבצק מתגבש
5 מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מכדררים כדורים ומעצבים אותם כסהרונים
6 מניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה במרווחים
7 אופים במשך כ-12-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות אך עדיין בהירות מאוד
8 מצננים היטב לפני שמאבקים באבקת סוכר בנדיבות

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות