עוגיות חמאה שקדים ממכרות

מתכון לעוגיות שקדים נמסות בפה. אם אין ברירה תכינו את העוגיות האלה אבל קחו בחשבון שהן יחוסלו במהירות שיא אז אולי כדאי להכין כמות כפולה

מערכת
02.02.2022
1 דירוגים
3 תגובות
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם חמאה רכה מאוד
קורט מלח
100 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
גרידה מ-1/2 לימון
2 כפות חלב
200 גרם שקדים טחונים
210 גרם (כוס וחצי) קמח
40 גרם (4 כפות) קורנפלור
1 כפית אבקת אפייה
אקסטרה אבקת סוכר לאבק מלמעלה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-165 מעלות
2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד חמאה, מלח, אבקת סוכר, תמצית וניל, גרידת לימון וחלב לתערובת אוורירית מאוד וקרמית
3 מוסיפים שקדים טחונים, קמח, קורנפלור ואבקת אפייה
4 במיקסר במהירות נמוכה מערבבים עד שהבצק מתגבש
5 מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מכדררים כדורים ומעצבים אותם כסהרונים
6 מניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה במרווחים
7 אופים במשך כ-12-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות אך עדיין בהירות מאוד
8 מצננים היטב לפני שמאבקים באבקת סוכר בנדיבות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    3 תגובות

    • 3

      סהרונים

      מה התפקיד של הקורנפלור במתכון ?

      מה התפקיד של הקורנפלור במתכון ?
      לירית says:
      • הקרונפלור משמש כחומר מעבה, חומר מסמיך וחומר מונע התגיישות

        הקרונפלור משמש כחומר מעבה, חומר מסמיך וחומר מונע התגיישות
        rotem says:
    • 2

      עוגיות שקדים וחמאה

      עוגיות נפלאות. מומלץ להכין כמות כפולה.

      עוגיות נפלאות. מומלץ להכין כמות כפולה.
      אורית says:
    • 1

      עוגיות שקדים הכנתי אליפות תודה

       

       
      אוה says: