עוגת גבינה באסקית ללא גלוטן כשרה לפסח

מתכון לעוגת גבינה באסקית ללא גלוטן וכשרה לפסח . עשירה, עסיסית, רכה ומדהימה, ואם זה לא מספיק אז מלמעלה ניתן גם לשפוך שוקולד מומס למקסימום שחיתות.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית בקוטר 20 ס"מ:
675 גר' גבינת שמנת 30%
150 גר' סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים L
350 מ"ל שמנת מתוקה
2.5 כפות קורנפלור
½ כפית מלח
לשוקולד (לא חובה)
200 גר' שוקולד מריר
3 כפות ( 30 מ"ל) שמן קנולה

מידות והמרות משקל באפייה>

אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-200 מעלות, טורבו.
2 מרפדים תבנית קפיצית בקוטר 20 עם נייר אפייה.
3 בבלנדר או מעבד מזון טוחנים את כל החומרים לעוגה עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה.
4 מוזגים את התערובת לתוך התבנית.
5 אופים 40-50 דקות עד שהעוגה שחומה מאוד, היא תיראה שרופה אבל היא לא, ועדיין רכה במרכז.
6 מוציאים מהתנור ומקררים לטמפ' החדר.
7 מקררים במקרר במשך לילה (8-12 שעות).
8 לא חובה: לפני ההגשה ממיסים שוקולד ומוזגים על כל חתיכה שמוגשת

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      אני יכולה לערבב ביד אם אין לי מיקסר/מעבד מזון חלבי?

       אני שומרת כשרות…

       אני שומרת כשרות...
      אביגיל says:
      • בהחלט

        בהחלט
        rotem says:
    • 1

      זמן זהבה אשדוד

       

       
      העוגה נראת מעלפת אני יכין אחרי פסח חולנ על עוגת גבינה says: