סלט בורגול של איילת לטוביץ

סלט בורגול ואורז בשילוב פירות העונה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2/3 כוס בורגול גס
½ 1 כוסות אורז לבן
2/3 כוס אורז פרא
1 כוס אפרסמון/מנגו/נקטרינה קצוצה
2 כוסות עשבי תיבול קצוצים (בזיליקום, נענע, אורגנו, פטרוזיליה וכו’)
4 בצלים ירוקים, קצוצים
לרוטב:
4 כפות רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום
4 כפות דבש
1/3 כוס שמן בוטנים
1 שן שום, כתושה
מלח, פלפל
סלט בורגול ואורז בשילוב פירות העונה
צלמת: נופר בוגנים, סטילינג: קטי כהן

אופן הכנה

אופן הכנה
אופן ההכנה:
1 מכסים את הבורגול במים קרים, מניחים לקערה לעמוד במשך 30 דקות.
2 מסננים ומייבשים היטב את הבורגול.
3 מבשלים את האורז הלבן ואורז הבר, בנפרד, בסירים עם מים רותחים ומומלחים.
4 מסננים היטב, שוטפים קלות במים קרים ומייבשים.
5 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת. סוגרים היטב ומנערים לקבלת תערובת אחידה.
6 מערבבים עם כל מרכיבי הסלט, מכסים ומצננים במשך שעה.
7 מתקנים תיבול לפני ההגשה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות