בורקס מלאווח טונה של עדי חזן סידון

בורקס טונה קל להכנה עם בצק של מלאווח, גבנ"צ, זיתים ותירס שאפשר להקפיא ולהכניס לתנור כל פעם כשבא לגוון עם ארוחת ערב

מערכת
17.01.2022

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רכיבים ל 8 בורקסים
4 עלי מלאווח
קופסת טונה
50 ג' גבנ"צ מגוררת
3 כפות תירס טרי/שימורים
3 כפות זיתים טבעות
אופן הכנה
1 מערבבים את כל חומרי המילוי יחד
2 לוקחים מלאווח אחד, חותכים ל-2 במרכז ומקפלים כל חצי על עצמו, צובטים את הצד החתוך ליצור כיס בצק
3 ממלאים כל כיס בצק בכף גדושה מהמילוי וצובטים את החלק העליון לסגירת הבורקס
4 חוזרים על הפעולה עם כל המלאווחים עד שמתקבלים 8 בורקסים
5 מכניסים לתנור על 200 מעלות ל 25 דקות או עד שהבצק משחים
6 ניתן להקפיא את הבורקסים לפני -ולהכניס לתנור ישר מהמקפיא כשרוצים לאכול
מתוך האינסטגרם של עדי חזן סידון . צילום: עדי חזן סידון

לעמוד האינסטגרם של עדי

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות