סלט בורגול וחמוציות

הסלט שיגרום לכם לא לשכוח שהוא נוכח על השולחן

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כוס בורגול
שתי כוסות עשבי תיבול טריים: נענע, כוסברה, סלרי, פטרוזיליה ובצל ירוק
בצל סגול קטן
חופן של חמוציות מיובשות
מלפפון בינוני
רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי
3-5 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 מכסים את הבורגול במים חמים ומשרים למשך 20 דקות. מעבירים למסננת וסוחטים
2 קוצצים היטב את עשבי התיבול, ואת המלפפון והבצל חותכים לקוביות קטנות
3 מערבבים את הבורגול עם שאר המרכיבים בקערה, ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    בתי בד ישנים ומודרניים

    פותנה ג'אבר | 06.05.2024

    פסטה מק אנד צ'יז

    עומר מילר | 06.05.2024