כנפיים ברוטב באפאלו של רובי מייסלוס
מתכון לכנפיים ברוטב מושלם שישאיר לכם.ן אצבעות דביקות וטעימות כי כנפיים אוכלים בידיים!
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לעוף:
1 ק"ג כנפי עוף
כף מלח
כף פלפל
4 כפות קורנפלור
לרוטב באפאלו:
2 כפות דבש
2 כפות קטשופ
2 כפות חרדל
2 כפות סרירצה
2 כפות רוטב ברביקיו
להגשה: שומשום קלוי, בצל ירוק
אופן הכנה
1 מחממים את הגריל ל 230-250 מעלות
2 מערבבים את הכנפיים בתערובת המלח, פלפל וקורנפלור
3 צולים 8-10 דקות כל צד של הכנפיים ברשת הנמוכה בגריל.
4 בינתיים מכינים את הרוטב ומערבבים את כל מרכיבי הרוטב היטב בקערה
5 כשהכנפיים מוכנות, מוציאים מהגריל מערבבים אותם ברוטב, ומוזגים לצלחת הגשה.
6 מפזרים את השומשום ובצל ירוק מעל ובתאבון