ברוסקטה עם סלט טונה ואגסי בוסק חלודים
מתכון לארוחה קלילה, סלט טונה בשילוב אגסים על ברוסקטה – אפשר להגיש חם או קר. מתכון של איש האגסים יובל בר נר

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 אגסי בוסק אמריקאיים
8 פרוסות בגט/ 4 פרוסות לחם כפרי
מעט שמן זית
2 קופסאות טונה בשמן
2 גבעולי סלרי אמריקאי, קצוצים
1 בצל לבן קצוץ
2 כפות מיונז לייט
3 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 מורחים את פרוסות הבגט במעט שמן זית וקולים על מחבת חמה או בתנור חם במשך כמה דקות.
2 מסננים את הטונה המשומרת מהשמן. מערבבים עם הבצל הקצוץ, הסלרי, המיונז ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את האגסים לגפרורים ומוסיפים לסלט.
3 מניחים מהסלט על פרוסות הבגט הפריכות ומגישים. כדאי לקשט בעלי סלרי.