ברוסקטה סלמון כבוש ואבוקדו של אבי ביטון
אבי ביטון עם הפינגר פוד האולטימטיבי: ברוסקטה של סלמון כבוש ואבוקדו מתוך התוכנית: "פשוט לבשל עם אבי ביטון"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
5 מנות
10 פרוסות דקות של סלמון טרי
5 כפות חומץ בן יין/ טבעי
3 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
1 1 רבע כפית סוכר
1 כפית שטוחה מלח
1 בצל לבן קצוץ
1 פלפל צ׳ילי טרי קצוץ
מעט מים
מעט שמי
אופן הכנה
1 מערבבים את כל החומרים ויוצקים על פרוסות הסלמון
2 משהים לחצי שעה בתבנית.
3 מסדרים את פרוסות האבוקדו מעל הלחם קלוי
4 מוציאים בזהירות את פרוסות הסלמון ומסדרים מעל האבוקדו
5 יוצקים עוד שמן זית ומלח גס ומגישים
![ברוסקטה-של-סלמון-כבוש-ואבוקדו](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2021/07/09191448/%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%98%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A1%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9B%D7%91%D7%95%D7%A9-%D7%95%D7%90%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%93-759.jpg)