ברוסקטה עם גבינה כחולה ותפוחים של אבי ביטון

מנה פתיחה קלילה וטעימה- ברוסקטה עם גבינה כחולה ותפוחים של אבי ביטון מתוך התוכנית "סופר שף"

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בגט
1 תפוח פינק ליידי פרוס דק
1 כף סוכר חום
50 גרם גבינה כחולה
50 אגוזי מלך

אופן הכנה
1 לחתוך את הבגט לפרוסות דקות ולקלות אותן על מחבת פסים.
2 לפרוס את התפוח לרצועות דקות.
3 להניח את רצועות התפוח על הברוסקטה
4 לזרות מעט מלח
5 להשחים בעזרת ברנר
6 לפזר מעט פלפל שחור , גבינה כחולה ואת אגוזי המלך
ברוסקטה עם גבינה כחולה ותפוחים
ברוסקטה עם גבינה כחולה ותפוחים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות