קרם ברולה עם אננס וגלידת גרניום של אביב משה

הקינוח המושלם לפסח!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ברולה:
5 חלמונים
400 מ”ל שמנת
8 כפות סוכר
1 מקל וניל
1 אננס גדול
2 תפוחים גרנד-סמית
1 עלי מנטה
1 קלציום לקטט
1 סודיום אלגינט
להגשה:
500 מ”ל שמנת
100 גרם גלוקוז
6 חלמונים
300 גרם סוכר
1 ק”ג גבינה לבנה
150 גרם מסקרפונה
1 גביע שמנת חמוצה
1 צרור עלי גרניום
200 גרם שולחן לבן
אופן הכנה
קרם ברולה:
1 טורפים חלמונים ו – 5 כפות סוכר, מרתיחים שמנת ומקל וניל, מאחדים בין החלמונים והשמנת, מסמיכים מעט על אש נמוכה, מוציאים את מקל הוניל ומסננים
2 חותכים את האננס לקוביות של 2 ס”מ ומקפיצים במחבת עם 3 כפות סוכר כ- 2 דקות עד להזהבה קלה של האננס
3 מקלפים את התפוחים, מוציאים את הליבה, חותכים לקוביות של 1 ס”מ
4 יוצרים סירופ סוכר מ- 200 מ”ל מים ו- 200 גרם סוכר שממיסים על להבה עד שהסוכר נעלם
5 מכניסים תפוח-עץ ואת סירופ הסוכר לתוך שקית וואקום, אוטמים עם מכונת וואקום ושומרים במקרר כשעתיים. כעבור שעתיים טוחנים למחית
לגלידה:
1 מרתיחים שמנת גרניום וגלוקוז. טורפים חלמונים וסוכר, מסננים את השמנת ומאחדים ביחד עם החלמונים, מכניסים את השוקולד הלבן לשמנת ומערבבים עד להמסה
2 מערבבים את כל הגבינות יחד וטורפים לתוך השמנת. מצננים ויוצקים למכונת גלידה
אופן הגשה:
1 מניחים מקרם התפוחים בשלוש נקודות על הצלחת, על כל נגיעת קרם מניחים קוביית אננס, מפזרים מעל האננס סוכר ומקרמלים עם ברנר
2 יוצרים ספירות של ברולה ומניחים על כל אננס ומעל עלה של מנטה
3 מניחים בצד הצלחת מגלידת הגרניום
4 בכלי עם חצי ליטר מים מוסיפים כף סודיום אלגיוט ומערבלים בעזרת בלנדר ידני
5 לקרם ברולה מוסיפים כף של הקלציום לקטט ומערבבים, יוצקים עם כף את הברולה לתוך המים ומשהים כ- 2 עד ליצירת כדורים
קרם ברולה עם אננס וגלידת גרניום של אביב משה
קרם ברולה עם אננס וגלידת גרניום של אביב משה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות