קינוח בראוניז טעימים, מפנקים ומושחתים שתצטרכו להחביא מהילדים של מור אליאסי

בראוניז קלים להכנה, מלאים בשוקולד ושלל תוספות שכולם אוהבים

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם שוקולד מריר
120 גרם חמאה / 100 גרם שמן קוקוס
200 גרם סוכר (1 כוס)
4 ביצים
100 גרם קמח (3/4 כוס)
מלח גס
תוספות שאוהבים
ממרחים (נוטלה,לוטוס, ממרח חלווה)
סוכריות אמ אנד אם, אוראו, קינדר
בייגל׳ה, במבה
אגוזים – פקאנים, פיסטוק וכו׳
אופן הכנה
1 בקערה שמים שוקולד מריר וחמאה, מחממים יחד במיקרו בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה של השוקולד
2 מוסיפים סוכר וביצים וטורפים היטב
3 מוסיפים קמח וטורפים רק עד שהקמח נטמע בבלילה
4 שופכים את הבלילה לתבנית או לרינג שאטמנו בנייר כסף ומעליו נייר אפייה וריססנו במעט שמן
5 משטחים את הבלילה, מפזרים תוספות שאוהבים ומעט מלח גס
6 אופים בתנור שחומם מראש ל175° כ25 דקות עד שהבראוניז יציב
7 מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות