בראוניז מתוקים של מירי מתוקה ארזי

מירי מתוקה ארזי עם מתכון לעוגת בראוניז מתוקים טעימה ומתוקה שהאורחים לא יוכלו להפסיק לשבח. מתוך התוכנית "פשוט לאפות".

בראוניז מתוקים של מירי מתוקה ארזי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

400 גרם חמאה
500 גרם שוקולד
7 ביצים (330 מ”ל)
שלוש ורבע כוסות סוכר (560 גרם)
חצי כפית תמצית וניל אמיתית
קורט מלח
2 כוסות קמח תופח (270 גרם)
חצי כפית אבקת אפייה
רבע כפית נס קפה – להמיס ב1/4 כוס מים רותחים (או 1/4 כוס נוזל אספרסו)
לקישוט:
מגוון אגוזי קלויים מקולפים, סוכריות מיוחדות לתנור
אופן הכנה
1 מרססים את תבניות האפיה בספריי שמן ומדביקים נייר אפיה מעל.
2 ממיסים את החמאה והשוקולד על בן מרי או במיקרו.
3 במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הביצים, הסוכר, תמצית הווניל והמלח כ – 5 דקות במהירות בינונית-גבוהה, עד לקבלת מסה לבנה יותר ואוורירית.
4 שופכים לתוך קציפת הביצים את השוקולד החם ומורידים למהירות נמוכה.
5 מוסיפים לקערה את החומרים היבשים: קמח ואבקת אפיה, ומערבבים לקבלת מסה אחידה.
6 מוסיפים את נוזל הקפה.
7 מוזגים לתבנית ומיישרים את המסה.
8 מקשטים בקישוט הרצוי – אגוזים או סוכריות.
9 אופים בחום של 170 כ-20-25 דקות, עד שנראה שהדפנות של הבראוני התרוממו.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות