סקונס ותה אנגלי של אנה בריימן

מתכון פשוט וקל לסקונס בריטי –  לחמניות חמאה טעימות וקלות להכנה שמתאימות להפסקת תה או סתם כשבא לכם להתפנק עם משהו מתוק

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כוסות קמח
0.25 כפית מלח
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפות סוכר
70 גרם חמאה בטמפ' החדר
0.75 כוס חלב
1 ביצה
0.25 כפית מלח
סקונס ותה אנגלי
צילום: יח"צ סקונס ותה אנגלי

אופן הכנה

אופן הכנה
1 בקערה גדולה ערבבו את הקמח עם המלח, סוכר, ואבקת אפייה. לאחר הערבוב הוסיפו את החמאה ולושו את העיסה עם האצבעות או עם מיקסר עד שהחמאה מעורבבת לחלוטין בבצק ואין גושים של החמאה
2 בקערה נפרדת ערבבו את החלב והביצה. (שמרו כף מהתערובת להמשך, לצורך הברשה מעל העוגיות)
3 הוסיפו את תערובת החלב והביצה עם תערובת הקמח עד לקבלת בצק אחיד. שימו לב: הבצק צריך להיות מעט רטוב. הימנעו מהוספת קמח יתר על המידה על מנת שהעוגיות לא תצאנה יבשות מידי
4 פזרו מעט קמח על משטח העבודה והשטיחו את הבצק עד לעובי של כ- 4 ס”מ
5 קרצו מהבצק עיגולים
6 הברישו את תערובת הביצה שהשארתם בצד מעל העוגיות והניחו במגש עם נייר אפייה. הכניסו את המגש עם העוגיות לתנור שחומם מראש ב-200 מעלות למשך כ-10-15 דקות עד להזהבה
7 אפשר לאכול את העוגיות חמות או קרות. מומלץ למרוח ריבה וחמאה מעל
8 הערה: ניתן גם להקפיא את העוגיות שטרם הכנסתם לתנור וכשתרצו לאכול, הוציא מהמקפיא ואפו אותם בתנור ( הוסיפו 5 דקות לזמן האפייה הרגיל)

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות