ברד פודינג של מאפיית שרלוט מנורה

המתכון של המאפייה הכי מפורסמת בורשה, אנשים מגיעים מרחוק בשביל הברד פודינג הזה ושלמור שטרוזמן השיגה לנו את המתכון

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4-6 מנות
2 כוסות שמנת מתוקה (480 מ"ל)
3 ביצים L
4 כפות סוכר
2 כפות פרג
2 כפיות תמצית וניל
1 כפית קינמון טחון
קורט מלח
8-10 פרוסות חלה בעובי של 2 ס"מ
3 כפות שוקולד צ'יפס 70%
2 כפות חמאה מומסת
אופן הכנה
תבנית עמוקה 25 ס"מ
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 מערבבים שמנת, ביצים, סוכר, 1.5 כף פרג, תמצית וניל, 3/4 כפית קינמון ומלח בקערה גדולה
3 טובלים את פרוסות החלה בתערובת ומניחים בתבנית
4 ממלאים את כל הרווחים בפיסות חלה טבולות
5 יוצקים את שארית השמנת על התבנית
6 מפזרים את שאר הפרג, קינמון ושוקולד צ'יפס בתבנית
7 מברישים מלמעלה בחמאה מומסת ומפזרים כף סוכר
8 מכניסים לתנור למדף האמצעי ל 20 דקות ואז מעלים לחום גבוה לעוד דקה או שתיים
9 משגיחים על העוגה ומוציאים אותה כשלמעלה מעט חרוך ומגישים מיד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות