ברד פודינג של מאפיית שרלוט מנורה
המתכון של המאפייה הכי מפורסמת בורשה, אנשים מגיעים מרחוק בשביל הברד פודינג הזה ושלמור שטרוזמן השיגה לנו את המתכון
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/03/02154602/AdobeStock_123582213.jpg)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4-6 מנות
2 כוסות שמנת מתוקה (480 מ"ל)
3 ביצים L
4 כפות סוכר
2 כפות פרג
2 כפיות תמצית וניל
1 כפית קינמון טחון
קורט מלח
8-10 פרוסות חלה בעובי של 2 ס"מ
3 כפות שוקולד צ'יפס 70%
2 כפות חמאה מומסת
אופן הכנה
תבנית עמוקה 25 ס"מ
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 מערבבים שמנת, ביצים, סוכר, 1.5 כף פרג, תמצית וניל, 3/4 כפית קינמון ומלח בקערה גדולה
3 טובלים את פרוסות החלה בתערובת ומניחים בתבנית
4 ממלאים את כל הרווחים בפיסות חלה טבולות
5 יוצקים את שארית השמנת על התבנית
6 מפזרים את שאר הפרג, קינמון ושוקולד צ'יפס בתבנית
7 מברישים מלמעלה בחמאה מומסת ומפזרים כף סוכר
8 מכניסים לתנור למדף האמצעי ל 20 דקות ואז מעלים לחום גבוה לעוד דקה או שתיים
9 משגיחים על העוגה ומוציאים אותה כשלמעלה מעט חרוך ומגישים מיד