בואיקוס קלות להכנה ומושלמות

מתכון לבואיקוס – לחמניות גבינה שקל להכין וקשה להפסיק לאכול. לא רק לשבועות, הן מושלמות לארוחת בוקר, צהריים, ערב או סתם נישנוש. מתכון של הבלוגרית לירון ספיר

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

‏2 כוסות + 2 כפות קמח לבן
1 שקית אבקת אפיה
1 גביע שמנת חמוצה
1 כוס מוצרלה מגורדת
100 גרם חמאה רכה
70 גרם פטה
1 ביצה טרופה (להשאיר כף להברשה בסוף)
קורט מלח
שומשום לציפוי
אופן הכנה
בערך 16 לחמניות:
1 שמים את כל החומרים ביחד בקערה אחת
2 את הביצה טורפים בקערה נפרדת ושופכים את רובה. משאירים כף בצד להברשה בסוף.
3 מערבבים הכל עד קבלת בצק מעט דביק.
4 מניחים עם יד משומנת או כף מעט מהבצק מעל נייר אפיה.
5 מכניסים לתנור אופים על 180 מעלות טורבו ל20 דקות
6 מגישים (כלומר, טורפים)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      הסבר למתכון

       תודה על המתכון. יש לי שאלות ואודה לתשובות.
      באיזו כוס השתמשת לקמח?
      כמה זה 70 גרם פטה?
      תודה מראש

       תודה על המתכון. יש לי שאלות ואודה לתשובות. באיזו כוס השתמשת לקמח? כמה זה 70 גרם פטה? תודה מראש
      עדנה says:
      • 70 גרם פטה זה בערך שליש מיכל.
        כוס מידה אוניברסלית

        70 גרם פטה זה בערך שליש מיכל. כוס מידה אוניברסלית
        rotem says: