בואיקוס גבינה (לחמניות גבינה) קלות להכנה ומושלמות של קרן אגם

מתכון לבואיקוס גבינה קלות להכנה – הכי פשוט והכי טעים. מתכון מנצח של קרן אגם.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גר' גבינה לבנה (5 או 9%)
200 גר' חמאה רכה
100 גר' בולגרית/פטה מפוררת
2 ביצים (אחת לבלילה אחת לציפוי)
150 גר' גבינת קשקבל או פרמזן
300 גר' (2כוסות+2 כפות) קמח לבן
2 כפיות אבקת אפייה
3/4 כפית מלח
שומשום לציפוי
אופן הכנה
20- 25 לחמניות:
1 מחממים תנור ל 180 מעלות, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה
2 בקערה מערבבים חמאה רכה, גבינה לבנה, ביצה, גבינה בולגרית, קשקבל (אפשר להשאיר חופן בצד כדי לפזר על הלחמניות לפני אפייה), קמח מלח ואבקת אפייה .
3 מערבבים היטב, הכי נח עם הידיים, לבצק אחיד. לבצק יהיה מרק רך ונעים אך יציב.
4 בעזרת הידיים קורצים מהבצק עיגולים בגודל כדור פינג פונג ומניחים על תבנית אפייה. שומרים על רווחים קטנים.
5 מברישים את הלחמניות בצידם העליון בביצה טרופה, ומפזרים קצת קשקבל או שומשום.
6 אופים כ 20-25 דקות עד שהלחמניות זהובות.
7 אוכלים חם.
8 את הלחמניות אפשר לשמור בפריזר, חשוב להקפיא אותן כשהן טריות, להפשיר ולחמם לפני שאוכלים.
*אפשר להמיר קמח ואבקת אפייה ב 300 גר' קמח תופח
*תרגישו חופשי לשחק עם סוגי הגבינות,גם קוטג' הולך, טוב טעם וכו
*למי שאוהב, אפשר להוסיף לבלילה זיתים קצוצים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות