כריך קציצת ירק עם לחמניית 100% קמח כוסמין מלא של בונז'ור

עונת הכריכים החלה ולנו יש מתכונים מעולים לכריכים הכי טעימים שיש וקלים להכנה. כריך יכול להיות ארוחה מאוזנת שלמה שתכיל את 4 קבוצות המזון. הלחמנייה שלנו היא לחמניית בונז'ור שעשויה מ 100% כוסמין מלא והיא מקור הפחמימה, נשלב ירקות, חלבונים ושומנים בריאים. הפעם הקונדיטורית ליאור משיח מכינה קציצת ירק בלחמניית 100% כוסמין מלא של בונז'ור. את הלחמנייה ניתן לרכוש בסניפי חצי חינם, סטופ מרקט, מחסני השוק, סופר-סופר ובמאפיות המתמחות באזור מגוריכם.

בשיתוף בונז׳ור אסם-נסטלה

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קישוא מגורר
2 גזר מגורר
2\1 כוס ברוקולי טחון
3\1 כוס קמח
3 ביצים
4\1 כפית פלפל שחור
2\1 כפית מלח
ספריי שמן לאפייה
1 כף טחינה
1 לחמניית 100% כוסמין מלא של בונז'ור
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 190 מעלות על טורבו.
2 מוסיפים לקישוא את המלח וסוחטים היטב להוציא נוזלים.
3 מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה, טועמים ומתקנים טעמים אם צריך.
4 בעזרת סקופ גלידה יוצרים קציצות על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה ומועכים רלות לצורה של קציצות.
5 מרססים ספריי שמן ואופים כ 15-20 דקות עד שהקציצות משחימות.
6 חוצים לחמניית כוסמין 100% מלא של בונז'ור לאורכה ומורחים טחינה על חציה של הלחמניה.
7 מניחים 3-4 קציצות ירק ומעטרים סלט קצוץ או בעוד קצת טחינה.
כריך קציצת ירק. צילום: ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות