כריך אבוקדו וביצה עם לחמניית 100% קמח כוסמין מלא של בונז'ור

עונת הכריכים החלה ולנו יש מתכונים מעולים לכריכים הכי טעימים שיש וקלים להכנה. כריך יכול להיות ארוחה מאוזנת שלמה שתכיל את 4 קבוצות המזון. הלחמנייה שלנו היא לחמניית בונז'ור שעשויה מ 100% כוסמין מלא והיא מקור הפחמימה, נשלב ירקות, חלבונים ושומנים בריאים. הפעם הקונדיטורית ליאור משיח מכינה כריך אבוקדו וביצה בלחמניית 100% כוסמין מלא של בונז'ור. את הלחמנייה ניתן לרכוש בסניפי חצי חינם, סטופ מרקט, מחסני השוק, סופר-סופר ובמאפיות המתמחות באזור מגוריכם/

בשיתוף בונז׳ור אסם-נסטלה

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 יחידה אבוקדו בינוני-קטן
100 גרם גבינה פטה 5% שומן
2 ביצים קשות
עגבניות שרי
1 לחמניית 100% כוסמין מלא של בונז'ור
אופן הכנה
1 בקערית מועכים תכולת אבוקדו וגבינת פטה לקבלת מעין מטבל גס.
2 חוצים לחניית כוסמין 100% מלא של בונז'ור לאורכה, מורחים חצי מכמות המטבל על חציה של לחמניה.
3 פורסים ביצה ומניחים על המטבל.
4 מקשטים בחצאי עגבניות שרי.
5 סוגרים ואוכלים. בתאבון!
כריך אבוקדו וביצה. צילום: ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות