כריך בלקני עם אנטיפסטי ובולגרית עם לחמניית 100% קמח כוסמין מלא של בונז'ור
עונת הכריכים החלה ולנו יש מתכונים מעולים לכריכים הכי טעימים שיש וקלים להכנה. כריך יכול להיות ארוחה מאוזנת שלמה שתכיל את 4 קבוצות המזון. הלחמנייה שלנו היא לחמניית בונז'ור שעשויה מ 100% כוסמין מלא והיא מקור הפחמימה, נשלב ירקות, חלבונים ושומנים בריאים. הפעם הקונדיטורית ליאור משיח מכינה כריך בלקני עם אנטיפסטי ובולגרית עם לחמניית 100% קמח כוסמין מלא של בונז'ור. את הלחמנייה ניתן לרכוש בסניפי חצי חינם, סטופ מרקט, מחסני השוק, סופר-סופר ובמאפיות המתמחות באזור מגוריכם
בשיתוף בונז׳ור אסם-נסטלה
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
5-6 חתיכות פלפל
3-4 חתיכות חציל
ספריי שמן
ממרח פסטו קנוי
80 גרם בולגרית 5% שומן חתוך לפרוסות
מלח ים
1 לחמניית 100% כוסמין מלא של בונז'ור
אופן הכנה
1 מכניסים לתנור את הפלפלים והחצילים ומחממים עם ספריי שמן ומלח ים
2 חוצים לחמניית כוסמין 100% מלא של בונז'ור לאורכה ומורחים 1 כף פסטו על חציה של לחמניה.
3 מניחים פרוסות בולגרית על ממרח הפסטו.
4 מקשטים בכ-5-6 חתיכות פלפל קלוי ו-3-4 חתיכות חציל קלוי.
5 סוגרים וזוללים