בלונדיז – הגרסה הבלונדינית של בראוניז

למי שאוהב שילוב של מתוק ומלוח, מתכון קליל וממכר לחיתוכי בלונדיז – תרשו לעצמכם להשתולל עם התוספות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתבנית 20X20:
112 גרם חמאה
1 כוס סוכר חום כהה דחוסה
1 ביצה (טרופה קלות)
1 כפית וניל
1/2 כפית אבקת אפייה
1/8 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
1 כוס ( 128 גרם ) קמח
1 כוס שוקולד צ'יפ
תוספות נוספות לבחירה: אגוזי מלך קצוצים, שוקולד צ'יפ לבנים, אגוזי לוז, שברי שוקולד בלונדי
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 175 מעלות
2 משמנים קלות תבנית בחמאה, ומפזרים עליה מעט קמח
3 ממיסים את החמאה ומערבבים עם מטרפה עם הסוכר החום
4 מוסיפים תמצית וניל וביצה לתערובת וממשיכים לערבב
5 מוסיפים את הקמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה
6 כשהעיסה אחידה מוסיפים את התוספות לבחירתכם (סה"כ כוס תוספות)
7 יוצקים לתבנית ומורחים בצורה אחידה. אופים במשך 18 עד 25 דקות או עד שקיסם שהוכנס למרכז יוצא נקי
8 מניחים להתקרר. חותכים לריבועים או מלבנים ומגישים
9 כדאי לאחסן בלונדיז בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד שבוע, או להקפיא עד שלושה חודשים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות