מתכון ב-10 דקות: בלינצ'ס קל להכנה של אפרת סיאצ'י

אפרת סיאצ'י בעלת הבלוג "מתכונים ב10 דקות" במתכון לבלינצ'ס שמוכן צ'יק צ'ק!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם (כוס וחצי) קמח לבן
12.5 גרם (כף ) סוכר
1 כוס חלב
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
3 כפות שמן
למלית הגבינה:
250 גרם גבינה לבנה
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
1 נניח את הגבינה הלבנה במסננת כרבע שעה לפחות
2 בינתיים נכין את בלילת הבלינצ’ס: נערבב את כל החומרים בקערה בעזרת מטרפה, לפי הסדר בו רשומים, עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים (אם נוצרו גושים ואין לכם מטרפה- מומלץ להעביר את הבלילה במסננת דקה)
3 נשמן מחבת בקוטר של כ 24-26 ס”מ ונחמם על אש בינונית, כשהמחבת חמה ניצק כמות של כ3/4 מצקת ונטה את המחבת לצדדים בצורה מעגלית כדי שהבלילה תכסה את כל תחתית המחבת בצורה אחידה (זו צריכה להיות שכבה דקה). נבשל על אש בינונית במשך כדקה וחצי-שתיים. נהפוך בעזרת תרווד צד ונבשל עוד כדקה. מעבירים לצלחת. נשמן שוב את המחבת ונמשיך הלאה עם יתר הבלילה
4 נערבב את הגבינה שסוננה עם הסוכר ותמצית הוניל
הרכבת הבלינצ’ס:
1 נניח בלינצ’ס על צלחת, נניח בחלק התחתון כף גדושה ממילוי הגבינה
2 נקפל את החלק התחתון כלפי מעלה בכדי לכסות את המילוי ולאחר מכן נקפל את הצדדים פנימה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: