עוגת כדורי שוקולד עם ביסקוויטים וגנאש שוקולד -10 דקות עבודה
מתכון לעוגת כדורי שוקולד עם פתי בר הכי טעימה שיש, קלה להכנה ושכוווולם אוהבים ואוהבות
מעמוד האינסטגרם של minimalistanne_
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
שרוול וחצי פתי בר (375 גרם)
2.5 כוסות חלב
2 כפות קורנפלור
2 כפות קקאו
חצי כוס סוכר
100 גר' שוקולד
לקרם:
200 מ״ל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד חלב
1 כפית חמאה
אופן הכנה
1 מרסקים את הפתי בר לחתיכות בינוניות (לא פירורים)
2 מערבבים את החלב, קורנפלור, קקאו והסוכר ומרתיחים
3 מסירים את מהכיריים ומוסיפים את השוקולד ומחממים עד שהכל מתאחד
4 מוסיפים לקערה את הרוטב שוקולד החם עם הפתי בר ומערבבים בצורה אחידה, משטיחים על תבנית קטנה ומכניסים לכמה שעות למקרר עד שהתחתית מתקשה יחסית
5 להכנת הגנאש: מחממים את השמנת המתוקה עם השוקולד מערבבים להמסה ומוסיפים את החמאה
6 כשהרוטב מתקרר, שופכים על התחתית ונותנים לנוח במקרר למשך שעתיים
הצג תגובות נוספות
יש אפשרות להפוך את זה לפרווה ?
הדס says:
מתכון בעייתי מאוד
הקורנפלור הופך לגושים. כמות החלב עצומה, הוספתי עוד 100 גרם שוקולד מריר ו 100 גרם חמאה וכף גדושה נוטלה כדי שיסמיך יחסית..
הקורנפלור הופך לגושים. כמות החלב עצומה, הוספתי עוד 100 גרם שוקולד מריר ו 100 גרם חמאה וכף גדושה נוטלה כדי שיסמיך יחסית..
אורי says:
איפה נכנס הקקאו?
חן says:
תוקן. תודה
תוקן. תודה
רועי says: