עוגת שוקולד של פעם הכי קלה שיש

מתכון לעוגת שוקולד בטעם של ילדות, מושלמת ליום הולדת והכי טעימה וקלה להכנה שיש. רכה, עסיסית והכי חשוב מכינים אותה ב-10 דקות ולתנור. אפשר לקשט במה שאוהבים.ות

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתבנית 20X30:
4 ביצים L
1 כוס סוכר (200 גרם)
1 כוס שמן קנולה (250 מ"ל)
1 כוס שוקולית (140 גרם)
250 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
1 כוס שוקולד צ'יפס לבן
1 כוס קמח (140 גרם)
1 שקית אבקת אפייה
קורט מלח
לציפוי שוקולדי מושלם:
200 גרם שוקולד מריר
200 מ"ל שמנת מתוקה
סוכריות צבעוניות, קוקוס
אופן הכנה
לתבנית 24:
1 מחממים תנור ל-170 מעלות
2 בקערה מניחים ביצים וסוכר וטורפים עם מטרפה או מיקסר ידני (או במיקסר עם וו בלון)
3 ממיסים שוקולד מריר במיקרו ומוסיפים לו שמנת מתוקה, ומערבבים
4 מוסיפים שוקולית,שמן, שמנת שהמסנו עם שוקולד מריר, קמח, אבקת אפייה וקורט מלח וטורפים עד בלילה אחידה ללא גושים.
5 מעבירים את העוגה לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים כ- 40 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים.
6 לגנאש: ממיסים 100 גרם שוקולד מריר במיקרו ומערבבים עם 250 מ"ל שמנת מתוקה
7 לאחר שהעוגה מוכנה , פורסים לריבועים ומעל מוזגים את הגנאש , משטחים עם כף כך שכל הגנאש יחלחל אל תוך העוגה.
8 מפזרים קישוטים שאוהבים (אני שמתי קוקוס וסוכריות צבעוניות)
9 מצננים לחלוטין ומגישים עם כדור גלידה
הכי פשוט זה גם הכי טעים. צילום: ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      תוקן. תודה

      תוקן. תודה
      רועי says:
    • 1

      אפייה

       האם האפייה היא בטורבו?

       האם האפייה היא בטורבו?
      עדנה says:
      • תנור במצב רגיל

        תנור במצב רגיל
        adi says: