פסטה רוזה הכי טעימה בעולם בסיר אחד

מתכון לפסטה בסיר אחד עם רוטב רוזה הכי טעים בעולם. זהירות, מתכון ממכר לפנייך!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 ג׳ פסטה צדפים קטנים (אריזה)
3 כפות שמן זית
חצי בצל סגול קצוץ
5 שיני שום כתושים
100 ג׳ רוטב עגבניות מרוכז
כף פפריקה מתוקה
כפית וחצי מלח
רבע כפית פלפל
50 ג׳ חמאה
מיכל שמנת לבישול (250 מ״ל)
5 כוסות מים רותחים
100 ג׳ גבינת פרמזן מגורדת
אופן הכנה
1 שמים בסיר שמן זית, בצל קצוץ ואת שיני השום הכתושים,
2 מטגנים על אש קטנה עם מכסה סגור עד לריכוך. כ5-7 דקות.
3 מוסיפים את רוטב העגבניות, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל ומערבבים
4 מוסיפים את החמאה והשמנת ומערבבים עד שהמחאה תימס.
5 מוסיפים את המים והפסטה, מערבבים ומבשלים עם מכסה סגור עד שהפסטה תספוג את המים (כ10-15 דקות).
6 לבסוף מוסיפים את הפרמזן ומערבבים
7 בתאבון!

לעמוד האינסטגרם של נועה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: