לביבות סלק וטחינה אפויות בתנור, מדהימות וקלות להכנה

מתכון ללביבות סלק וטחינה, מתכון מנצח, טעים, בריא ומזין

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 סלקים מגורדים
1 בצל מגורד
4 כפות טחינה גולמית
1/2 כוס שיבולת שועל
1 כפית כמון
1 כפית מלח
קורט פלפל
אופן הכנה
1 מגרדים בפומפייה את הסלקים והבצל
2 בקערה נערבב את כל החומרים עד להיווצרות תערובת אחידה
3 בעזרת הידיים יוצרים לביבות קטנות
4 נחמם תנור ל180 מעלות
5 נרפד תבנית אפיה עם נייר אפיה. נשמן את הנייר קלות בספרי שמן
6 נניח את הלביבות שיצרנו על התבנית ונאפה למשך 30 דקות
7 נהפוך את הלביבות לצד השני ונמשיך לאפות למשך 10 דק

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות