הגרסא הבריאה לפיצה תוצרת בית

אבי ביטון עם מתכון לפיצה שאפילו שומרי המשקל יוכלו לאכול מבלי לחוש רגשות אשם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 עגבניות בשלות
3 שיני שום
1 חבילה גבינה צהובה רזה
1 כף בזיליקום
1 כף אורגנו
לבצק:
1/2 ק”ג קמח מלא
1 כף שמן זית
1 כף שטוחה שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
¼1 כוסות מים פושרים
אופן הכנה
1 מערבבים את חומרי הבצק במיקסר וו לישה.
2 מכסים במגבת ומתפיחים כשעתיים.
3 מחלקים לכדורים ומשטחים לפיצות אישיות בעזרת מערוך.
4 מגרדים את העגבניות ויוצקים אותן על הפיצה.
5 פורסים את השום ומפזרים אותו על רוטב העגבניות.
6 מוסיפים בזיליקום, אורגנו וגבינה ואופים בתנור בחום של 220 מעלות עד שהפיצה תופחת ומוכנה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות