סלט סלק ועדשים מרענן של שמחה גואטה

שמחה גואטה מכניסה אתכם למטבח המשפחתי והאישי שלה. הפעם שמחה מכינה סלט סלק ועדשים מרענן.

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
חצי שעה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת פסטה רומו חונקי כמרים
1 קופסא סלק קוביות
1 קופסא עדשים
1 חסה לליק בינונית
4-5 משמש יבש
1 גבעול בצל ירוק
עלי סלרי
חופן של שקדים פרוסים קלויים
חופן אגוזי מלך קלויים
4 כפות גרגירי רימון (אופציונאלי)
מעט מלח
שומשום לקישוט למעלה
לרוטב:
3 כפות שמן זית
חצי כוס מיץ תפוזים
3 שיני שום כתושות
1 כף סילאן
1 כף חרדל גרגירים
1 כף מיונז
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן, מוסיפים מעט מלח ומצננים.
2 שוטפת היטב את החסה ומפרק אותה לחתיכות.
3 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ביחד עם בלנדר מוט עד לקבלת המרקם שאנחנו רוצים.
4 לוקחים עלה סלרי שטוף, מורידים את הגבעול ומתחילים לקצוץ.
5 לוקחים קערה יפה ומתחילים לבנות את המנה: שמים חסה, ירוקים, סלק ועדשים, מוסיפים את הפסטה, השקדים והאגוזים הקלויים ומסדרים בצורה צבעונית שעושה חגיגה לעיניים. ואז מזלפים את הרוטב על כל הסלט
6 מערבבים ומגישים
סלט סלק ועדשים
סלט סלק ועדשים. צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות