פילה בקר ברוטב מושלם לליל הסדר של ענת אלישע

מתכון לפילה בקר ברוטב בצל וצימוקים של ענת אלישע, מסורתי לליל הסדר ומאוד קל להכנה . מתוך ענת אלישע עושה פסח

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
4 שעות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1.5 ק"ג פילה דומה -מעדני גורמה
מח עצם
10 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
1 כפית כורכום
כפית שטוחה פלפל לבן/שחור
כפית מחוקה קינמון
2-3 כפות סוכר
כפית מלח
1/2 כוס צימוקים
4-5 כפות שמן זית
אופן הכנה
הבצק:
1 בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים את הבצל הפרוס, הצימוקים והתבלינים.
2 מטגנים את הבצל תוך כדי ערבוב במשך כ 15דקות (להבה גבוהה)
3 מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים מכל הצדדים.
4 אוטמים את הסיר בנייר אפיה רטוב ומעל רדיד אלומניום (מומלץ 2 שכבות).
5 מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות ל 4 שעות (או עד ריכוך מלא של הבשר)
6 מסירים את הניירות וצולים עד הזהבה עמוקה. בתאבון
צילום: שירן כהן שי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות